BARNBÖCKER

Min modiga mormor och den dansande elefanten
Min modiga mormor och noshörningen Nofu

När Charlie hälsar på sin vilda mormor i Afrika händer det alltid spännande saker. En gång satt Charlie och hans kompis Changa i sin trädkoja när en stor elefant kom vandrande mot byn. Byborna blev rädda, men det var inte elefanten som var den farligaste.

Charlies mormors är alldeles vild. Hon bor i Afrika. När Charlie hälsar på henne, händer det alltid spännande saker. En gång räddade de livet på en noshörning.

Inger Jalakas, Min modiga mormor

Charlies mormor bor i ett hus i Afrika. Hon är alldeles vild. Ibland hälsar Charlie på henne. Då händer det alltid en massa spännande saker. En gång blev de nästan uppätna av en flodhäst.

Min modiga mormor och den dansande elefanten

Min modiga mormor och noshörningen Nofu

Min modiga mormor